شهریورماه سال ۹۰ بود که به ارشد مدیریت علاقمند شدم و مطالعه بازار کنکور ارشد مدیریت را آغاز کردم. همینطور برای خودم بازار را از جنبههای گوناگون و بیشتر مبتنی بر مطالبی که در وبسایتها و بلاگها منتشر شده بود بالا و پایین میکردم که محسن پاکنیت، واسطه آشناییام با بابک بوترابی شد که چند هفتهای بود رتبه ۱۱ مدیریت فناوری اطلاعات شده بود. قرار گذاشتیم و ملاقات کردیم و درباره گوشه و کنار بازار کنکور ارشد مدیریت و تجربه کلاسها و برخی منابع صحبت کردیم. بعدتر، دیدارهای جدیتری داشتیم و حتی پیشنهادهایی برای همکاری مبادله کردیم؛ اما نشد که همکاری کنیم.
دو ماه پیش که بابک بوترابی تماس گرفت و گفت که در حال ضبط مجموعهای از فایلهای صوتی برای کمک به داوطلبان ارشد مدیریت است. دو نمونه را هم ایمیل کرد که گوش دادم و نظراتم را در تماس بعدی خدمتشان گفتم. چند باری هم قرار گذاشتیم که جدیتر درباره چگونگی سازماندهی محتوا و ضبط و توزیع رایگان فایلها صحبت کنیم که من نتوانستم و تمام قرارها را یکی پس از دیگری کنسل کردم. هفته پیش بود که یکی از دوستان ارشدباز، ذیل یکی از کامنتها، درباره انتشار فایلهای صوتی در وبسایت بابک خان بوترابی اطلاعرسانی کرد. همانجا دوستان را به استفاده از این فایلها دعوت کردم؛ اما بعدتر فکر کردم که حق داستان را ادا نکردهام. این شد که نوشته حاضر را برای معرفی رسمی کارهای برادر بابک بوترابی درباره کنکور ارشد مدیریت تهیه و منتشر کردم.
پیش از اینکه به وبسایت جناب بوترابی مراجعه کنید و از انواع منابع رایگانشان استفاده کنید؛ توجهتان را به دو نکته جلب میکنم:
یک. تعداد وبسایتهایی که در بازار کنکور ارشد مدیریت حاضرند و مطالبشان درست و درمان است و حرفشان شنیدن دارد و میتوانند کمکحال داوطلبان کنکور ارشد مدیریت باشند؛ انگشتشمار است. پیشنهاد میکنم اینگونه وبسایتها را مرتب رصد کنید و اگر مسألهای داشتید همانجا مطرح کنید. به طور مشخص، وبلاگهای دکتر علی احسانی و بابک بوترابی و وبسایت زبان عمومی را برای استفاده دوستان پیشنهاد میکنم. اگر وبلاگ یا وبسایت درست و درمانی میشناسید، معرفی کنید تا بررسیشان کنیم و اگر مناسب بود، به طور رسمی معرفیشان کنیم.
دو. اگر صحبت دوستان در برخی موضوعها مشابه است، بیشک همدیگر را تکرار نمیکنند؛ و اگر حرفهای متفاوت یا حتی متضادی میزنند؛ دشمن هم نیستند. صرفا، زاویه نگاهشان به مقوله ارشد متفاوت است و فقط حرف خودشان را میزنند و تلاش میکنند به شیوه خودشان کمکحال دوستان داوطلب باشند. این تشابهها و تفاوتها را ممکن است در منابعی که معرفی میکنند، یا ترتیبی که برای مطالعه درسها پیشنهاد میکنند، یا شیوهای که برای انتخاب و حذف درسها پیشنهاد میکنند، یا مؤسسهها و مدرسانی که توصیه میکنند مشاهده کنید. ویژگی خوب اینگونه وبسایتها این است که نمیخواهند نظرشان را به هزار ضرب و زور به مخاطب تحمیل کنند، و برای توجیه صحبتشان بر منطق و استدلال تکیه میکنند. فهرست وبسایتهای پیشنهادی در کف وبسایت درج شده است.
سلام
مرسی بیشتر سوالاتمو از سایت اقای ترابی گرفتم
مرسی که معرفی کردینن
با تشکر از شما.
فایل های صوتی استاد بوترابی را شنیده ام و عضو کانال تلگرام تازه راه اندازی شده ایشان هستم. یک جلسه هم مشاوره حضوری با ایشان در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران داشته ام.
همانطور که به من گفتند ایشان ۸ سال است که به ارائه مشاوره تحصیلی در کنکور سراسری مشغولند و کاملاً می دانند که برای هر کسی چه نسخه ای بپیچند.
واقعاً جای سپاس دارد تلاش ایشان برای کمک به داوطلبان.
جناب زارعی عزیز سلام و ممنون از محبت شما که بنده رو لایق دونستید.
خدمت کاربران پر و پا قرص سایت شما هم سلام و عرض ادب دارم.
به جرات میتونم بگم کیفیت محتوای نوشتاری شما بی نظیره. من سالهاست بنا به شغل و حرفه ام سایت های مختلف رو بررسی میکنم اما دقت نظر و توانمندی شما در تولید و ارایه محتوای مکتوب و حتی بصری در بین سایت های ایرانی فوق العادست.
ضمنا دوستانی که میخوان در کانال تلگرام ما عضو بشن تا بتونیم تا شب کنکور حس و حالمون رو به اشتراک بگذاریم و ان شالله موفق بشیم از لینک زیر میتونن کانال ما رو پیدا کنن
Telegram.me/ModirArshad
یا به شماره ما که در سایتوجود داره پیام بدن تا لینک عضویت براشون ارسال بشه.
ممنون از شما و مخاطبان خوبتون…
منتظر دریافت پیشنهادات و انتقادات شما و داوطلبان عزیز هستم
سلام برادر؛
یک. نوشتن درباره شما، کمترین کاری بود که میتوانستم انجام دهم.
دو. و متأسفم که نتوانستم در تهیه فایلهای صوتی همراهیتان کنم.
سه. و متأسفم که تعداد مشاورانی مانند شما که با خیال راحت بتوانم دوستان مخاطب را حوالهشان کنم، انگشتشمارند.
صمیمانه توفیقتان را خواستارم // جواد زارعی
سلام
به لطف آقای زارعی فایل های صوتی استاد بوترابی را گوش داده ام و همینطور به وبلاگ دکتر احسانی و زبان عمومی سر میزنم .
واقعا کمال تشکر را دارم بابت زحمات ، صحبت ها و نوشته های با منطق و استدلالتان.
سلام جناب زارعی.یه سوالی داشتم که خیلی ذهنم رو درگیر کرده.من علی رغم اینکه رشته کارشناسیم مهندسی بود اصلا نمیتونم با ریاضی کنار بیام .یعنی کل مباحث یادم رفتن و الان خیلی وقتم رو میگیرن آخر سرم بی حوصله میشم و میذام کنار.ماشالا هم که بازار ارشد خیلی گرمه و هر کسی دنبال سو استفاده هس.یکی میگه ۱ ساعت بیا رفع اشکال ۱۵۰ تومن میخوام یکی میگه برو کلاس آنلاین ماهان یکی میگه مگه کلاسم آنلاین میشه.والا ثبت نام برا آزمون و خرید کتاب تا الان کلی هزینه داشته دیگه روم نمیشه از خانوادم پول بخوام.خلاصه ریاضی سخت و راه یادگیریشم سخت تر.در ضمن اینم بگم استعداد کافی دارم زودم یاد میگیرم فقط یه تلنگر لازمه مباحث یادم بیاد ولی متاسفانه خودم نتونستم اون تلنگر رو وارد کنم!!!از اونجایی که حس میکنم شما بی طرفین میدونم که بهترین راه حل رو ارائه خواهین داد.بی صبرانه منتظر جوابم.
سلام خواهرم؛
یک. اگر ساکن تهران هستید، به جای استفاده از کلاس خصوصی، از کلاس مهندس امیر انصاری (پارسه) استفاده کنید که یک هفته است آغاز شده است.
دو. اگر تهراننشین نیستید یا نمیخواهید از خدمات کلاسی استفاده کنید یا به پیشنهادم اعتماد ندارید؛ باید از کتابها استفاده کنید. فقط، نفرمودید از چه کتابی استفاده میکنید. شاید با تغییر منبع مشکلتان مرتفع شود.
هستم خدمتتان // جواد زارعی
سلامی دوباره.من تهران نشین نیستم و اگه تهران بودم حتما کلاسی که گفتین میرفتم.پارسال ماهان کلاس داشت تو شهرمون ولی امسال چون کلاس آنلاین گذاشتن دیگه اجازه برگزاری کلاس نمیدن.خیلی یخوام نظر شما رو راجع به کلاس آنلاین بدونم.راستی کتابم هم کتاب آقای رنجبران هس.
سلام خواهرم؛
یک. راستش از کیفیت کلاسهای اینترنتی ماهان بیخبرم و نمیتوانم دربارهشان صحبت کنم.
دو. کتاب رنجبران برای مطالعه ریاضی خوب است و به مراتب بهتر از کتاب محمودیان است. کتاب تاجیک هم هست که گزینه بدی نیست. بهترینشان، کتاب حسین پناهی است. راستی، کتابهای ریاضی گاج هم گزینه فوقالعادهای برای یادگیری هستند. گمان میکنم کتاب را بتوانید در کتابخانههای عمومی پیدا کنید و هزینه نکنید. همین گاج را بچسبید!
آرزومند توفیقتان هستم // جواد زارعی
با سلام خدمت شما آقای زارعی. بسیار ممنونم.
استاد بوترابی در دوره کارشناسی مشاور بنده بودند و برای اولین بار در همایش ایشان در شهر کرج میهمان ایشان بودیم.
از همین طریق به ایشان عرض ارادت می کنم و همیشه می خواستم خدمتشان بگم که افرادی با صداقت و پاکی شما زیاد نیستند. خیلی ممنون از شما بابت همه چیز.
سلام جناب زارعی؛
دو تا سوال:
۱- چرا صفحه ی درس خوندن پارتیزانی برای من باز نمیشه؟ انگار قطع هست!
۲-: برای درس مدیریت از دیدگاه اسلام من کتاب ماهان احمد مدرسی رو تهیه کردم. آیا مدیریت ما مال پور عزت رو شامل میشه؟ یا باید اونم تهیه کنم؟ از کجا معلوم نزدیک کنکور معلوم بشه که منابع تغییر خواهند کرد؟
ممنون هستم
سلام خواهرم؛
یک. مطالب مربوط به روش درسخوانی پارتیزانی به بایگانی منتقل شدهاند. منوی بایگانی را که باز کنید مشاهدهشان خواهید کرد!
دو. منابع به این راحتی تغییر نمیکنند. منابع درس مبانی مدیریت اسلامی به طور تلویحی مشخص شدهاند؛ فقط سهم تستها مشخص نشده است و چند سالی زمان میبرد تا مشخص شود.
سه. برخی مباحث درس مدیریت اسلامی برای دکتری با ارشد متفاوت است. حواستان به این نکته باشد. به طور مثال، کتاب مدیریت اسلامی که سمت منتشر کرده است در کنکور دکتری مهم است!
چهار. کتاب جناب مدرسی را ندیدهام و نمیدانم چه منابعی را با چه کیفیتی پوشش دادهاند.
موفق باشید // جواد زارعی
ایشون رو سه شنبه همین هفته تو آخرین جلسه ی پژوهش عملیاتی استاد سپندار ملاقات کردم. انگار یک کانال تلگرام هم برای مشاوره ایجاد کردند
سلام
جناب زارعی نظرتون در مورد جزوه ریاضیات استاد بوترابی که برا کنکور ارشد مدیریت تهیه کردن چیه ؟ میشه به این جزوه اعتماد کرد یا بریم منابع اصلی ؟
سلام؛
جزوه جناب بوترابی ماحصل سالها تجربه در حوزه کنکور است؛ اما بهشخصه کتاب مهندس امیر انصاری (پارسه) را پیشنهاد میکنم.
ارادت